..........

Tüm "umut"birlikleri toplandı;geçen gün hayali dostluk sınırlarını aşan "umut" birliklerinin düzenlediği saldırı nedeniyle kaygı birlikleri hazır...Beyinden gelen tamam sınırı geçmenize gerek yok tavsiyesine;genel aşk kurmayı kalp karşı çıktı...Denemeliyiz..Sınırı aşmaya gerek yok kaygıları dağıtmamız zor..Ama umudumuz var..boş versene kaygı içerden besleniyor..Peki ağır teçhizatlı sevgi birlikleri?..hadi ama biraz daha makul olalım,sevgi birliklerimi daha eğitimli kaygılar mı?Kaygılar kendilerini korumayı bilir...
O zaman pes edelim her sınır ötesi duygu harekatına katlanalım mı...ne olmazlarla mücadele ettik bunu neden denemiyoruz ki? korkusu kendi içinden gelen,kaygılarını bunlarla besleyen hep daha kuvvetli oluyor..
Peki umut birlikleri geri....
Kaygı birliklerinin de kendince haklı nedenleri vardı,gönül eş başkanı umudun yaptığı açıklamada tek dertlerinin mutlu olmaktan emin olmak olduğunu iletti..kusura bakmayın sizle pazarlık edemem..yani mutlu olacağınıza dair garanti veremem;garanti isteyen yoktu;kaldı ki bu ulusal aşk nezninde pes etmek demektir denememek bir tavizdir biraz da hayata..

razıysan şimdi yaşadıklarınızın mutluluğuna,inanıyorsan; kesin saldırıları ve gelin katılın el birliklerimize...Yok ama aradığınız bu değilse..

 

 

0 yorum: